HELDENLAND OP KETNET - 11/04/2018

https://www.hln.be/regio/tienen/heldenland-op-ketnet~acd910a6/


Heldenland, de coolste speeltuin ter wereld opent einde mei in Tienen, maar je kan vanaf maandag 16 april ‘18 al ontdekken hoe Heldenland tot stand is gekomen! Dan zendt Ketnet de serie ‘Heldenland’ uit. De Helden zijn ook te gast in Kingsize Live, de Ketnetochtendshow, op zondag 15 april om het over Heldenland in Tienen te hebben.


Er wordt flink gewerkt aan Heldenland in Tienen. Helden Sieg, Maureen, Nico en Dempsey kozen Tienen als locatie voor de leukste speeltuin ter wereld. Hoe ze in onze stad terecht kwamen, waar ze de ideeën haalden voor Heldenland en wat ze allemaal meemaken tijdens het bouwen, is vanaf maandag 16 april ’18 om 18.30 uur te volgen op Ketnet. Er wordt gestart met een dubbelaflevering. Vanaf dan is er elke weekdag een nieuwe aflevering op hetzelfde uur. Heb je er eentje gemist? Geen probleem, op zaterdag zendt Ketnet een compilatieaflevering uit. 


De Helden komen op zondag 15 april om 08.30 uur ook langs in Kingsize Live, de ochtendshow die te volgen is op Ketnet, www.ketnet.be en de Ketnet-app.
Meer info over Heldenland vind je op www.tienen.be/heldenland.